Disclaimer

Alle informatie op het ouder- en jeugdsteunpunt dient te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Onafhankelijkheid

Het ouder- en jeugdsteunpunt geeft onafhankelijke informatie. We opereren onafhankelijk van belangen die er kunnen spelen. Als ouder of leerling kun je erop vertrouwen dat jouw vraag centraal staat. 

Tegelijkertijd is kennis over het samenwerkingsverband, de scholen in de regio en de regels rond passend onderwijs nodig om goed te kunnen informeren en te (onder)steunen. Als je contact met ons opneemt zal een medewerker van het samenwerkingsverband vanuit een onafhankelijke rol met je meedenken.

Zorgvuldigheid

Het ouder- en jeugdsteunpunt is zorgvuldig in het verstrekken van informatie via deze website. Toch kunnen we de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de geboden informatie niet garanderen. Het ouder- en jeugdsteunpunt is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Vragen of opmerkingen

Kom je informatie tegen die volgens jou niet klopt of mis je iets? Of wil je informatie overnemen van deze website? Neem dan contact met ons op.

Website ontwikkeling

Deze website is een coproductie van iBiZZ en Zuiver C in opdracht van de samenwerkingsverbanden SWV PO de Meierij, SWV VO de Meierij, SWV PO 30 06, SWV VO 30 06, SWV Stromenland en SWV VO VSO Nijmegen e.o..